BATMAN / MERKEZ - Cemil Meriç İlkokulu

Ock

EBAP kapsamında başlattığımız "Kitap Kurdu"Projemizin sonucunda kitap kurtlarını belirlendi ve öğrencilere ödülleri verildi.

Ock

EBAP kapsamında Batman Defterdağlığı ile yapılan iş birliği sayesinde okulumuz öğrencilerinin vergi bilinci edinmeleri için defterdarlık personeli tarafından seminer verildi.

Ara

EBAP kapsamında yazar-okur buluşması ile eğitimci&yazar Yağmur Deniz Özen Ertekin öğrencilerimize söyleşi yaptı. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

EBAP kapsamında okur-yazar buluşması adı altında yazar Mizbah ERATİLLA 20.12.2023 tarihinde okulumuz öğrencileri ile buluşuyor.

Kas

Okulumuz uluslararası Kalite Yönetim Sistemi İSO 9001 kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu vesile ile bütün velilerimize ilk yardım kursu verdik.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başında okulumuz Cemil Meriç İlkokulu olarak başlattığımız Uluslararası düzeyde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi kapsamında belgelendirme sistemi çalışmalarımız bugün itibariyle bakanlık temsilcileri dış denetçilerinin denetimi ile tamamlanmış oldu. Başarılı bir şekilde tamamlanan bu projemizde emeği geçen başta okul müdürümüz Ahmet ÖZCAN, Rehber Öğretmenimiz Tuğba KÖSE, Okul İdarecileri ve bütün Ögretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kalite yönetimi kapsamında okulumuza ait okulumuzun kalite politikası bu şekildedir.

Ekm

4. sınıflarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  için yapmış olduğu hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Cemil Meriç İlkokulu ve 19 Mayıs Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi arasında yapılan iş birliği sayesinde öğrencilerimizin 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş günü dolayısıyla okulumuzun yanındaki parkta 4. sınıflarımızın katılımıyla yürüyüş etkinliği yapılmış ve öğrencilerimiz sağlıklı yaşamın önemi ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzun Rehber Öğretmenleri Eda CEMİLOĞLU ve Tuğba KÖSE tarafınan 1. sınıf velilerimize "Okula Uyum" ve "Anne-Baba Tutumları" hakkında seminer gerçekleştirildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bugün okulumuza İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN ziyarette bulundu. Sınıflarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Zİyaretlerinden ve desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Haz

Okuluzda çalışan bütün idareci ve öğretmenleri önemli gördüğümüz ilkyardım kursunu tamamladık.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda 3. VE 4. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenledik. Birinci olan sınıflarımızda olan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Velilerimizi eğitime katmak adına ''Aile Okulu'' adı altında seminer düzenliyor ve olumlu dönütler alıyoruz.

Haz

Batman'da tek olan Çevre dostu olulumuz Cemil Meriç İlkokulu hem temizliği hemde kalitesiyle örnek bir okul olma özelliğiyle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında başka okullar tarafından ziyaret ediliyor.